Samsung va prezenta trei noi produse venite din partea departamentului Creative Labs (C-Lab) în cadrul evenimentului CES 2016.

Cele trei noi concepte ale companiei includ cureaua inteligentă WELT ce ajută la urmărirea taliei și numără pași de zi cu zi. WELT este o curea obișnuită, ce ajută utilizatorii să țină pantalonii. Conform companiei, centura face pereche cu o aplicație oficilă iar împreună se asigură că aveți o viață activă în care faceți mișcare și pierdeți din greutate. Datele colectate de la curea merg direct într-o aplicație specializată unde sunt analizate și folosite pentru a dezvolta planuri personalizate ficărei persoane.

Pe lângă cureaua inteligentă, Samsung va prezenta la CES 2016 și Rink. Acest dispozitiv este un controller pentru dispozitivele VR (Realitate Virtuală) controlat de mână. Utilizatorul poate folosi acest dispozitiv pentru a controla totul doar mișcând mâna.

Conform Samsung:

Abilitatea de a controla intuitiv jocul sau conținutul prin simpla folosire a mâinilor oferă utilizatorilor o imersiune mai puternică în lumea dispozitivelor pentru realitatea virtuală.

Un alt dispozitiv este TipTalk. Acestea că permite să ascultați sunetele de la dispozitivele inteligente prin simpla atingere a urechii cu un deget. Nu mai aveți nevoie de o pereche de căști sau un alt dispozitiv adiacent pentru a face asta. Sunetul din cadrul apelurilor va fi mai clar permițându-că să mențineți o conversație bună într-un loc aglomerat sau plin de zgomot. TipTalk folosește un fel de curea pentru ceas ce poate fi folosită alături de ceasuri inteligenta ca și Gear S2 de la Samsung. Produsul se sincronizează cu telefoanele permițând utilizarea funcționalităților TTS (Text-to-Speech).

Departamentul Creative Labs de la Samsung a dezvoltat cu succes 70 de proiecte de la înființarea sa din 2012.

Evenimentul CES 2016 începe pe 6 Ianuarie și se termină pe 9 Ianuarie. O să scriem despre mai multe prezentări din cadrul evenimentul așa că stați aproape de noi pentru a afla mai multe.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.