Free cookie consent management tool by TermsFeed

Industria jocurilor de noroc s-a schimbat complet în 2016, odată cu introducerea caracteristicii Megaways în sloturile online. Oferind utilizatorilor o experiență de joc inedită și captivantă. Din ce în ce mai multe jocuri de cazino online au început să adopte acest mecanism.

Cu timpul, această caracteristică a devenit atât de populară, încât majoritatea producătorilor de păcănele au preluat-o, cu scopul de a face sloturile online și mai atractive.

Acum, toți operatorii de pe piață, inclusiv cei mai recenți apăruți precum DonRo cazino online, oferă acces către o colecție diversificată de jocuri Megaways.

Cum funcționează jocurile de păcănele de tip Megaways?

Sloturile online Megaways se deosebesc de jocurile clasice de păcănele prin faptul că rolele pot avea un număr diferit de simboluri la fiecare rotire. Acestea variază și în dimensiune și astfel, ele creează mai multe moduri de câștig.

Prin urmare, jocurile de păcănele de tip Megaways nu au un număr fix de linii de plată și au posibilitatea de a ajunge la o multitudine de combinații de câștig, integrând totodată și multe alte funcții speciale.

Top 5 sloturi online cu caracteristica Megaways

Sloturile Megaways au devenit rapid centrul atracției pentru pasionații de jocuri de noroc. De asemenea, un aspect interesant al acestui fenomen este modul în care producătorii de jocuri au adoptat această caracteristică și au integrat-o în jocurile deja populare.

Astfel, jucătorii se pot bucura în continuare de experiența jocurilor preferate, însă cu șanse sporite de câștig. Dintre platformele de jocuri de noroc din România, DonRo cazino online este un exemplu potrivit, oferind o selecție impresionantă de sloturi Megaways precum:

The Dog House Megaways

Dezvoltată de compania de software Pragmatic Play, The Dog House, versiunea originală a jocului din 2019, a devenit extrem de populară, motiv pentru care un an mai târziu a apărut și The Dog House Megaways.

Diferența față de versiunea originală a jocului o face rola suplimentară asociată caracteristicii Megaways. Astfel, pe fiecare din cele 6 role pot apărea între 2 și 7 simboluri, slotul online având posibilitatea de a ajunge la 117.649 de linii de plată și la câștiguri de până la 12.305x miza. Se poate observa ușor diferența dintre cele 2 jocuri, cel original beneficiind doar de 20 de linii de plată și de câștiguri maxime de 6.750x miza.

Big Bass Bonanza Megaways

Slotul online Big Bass Bonanza a apărut pentru prima dată în anul 2020, ca un joc clasic cu tematică de pescuit, 10 linii de plată și câștiguri posibile de până la 2100x miza.

Furnizat tot de Pragmatic Play, jocul de păcănele a luat amploare în perioada imediat următoare, motiv pentru care compania a lansat și versiunea Megaways. De asemenea, și de această dată diferențele sunt extrem de vizibile, deoarece jocul cu mecanismul Megaways ajunge la 46.656 de linii de plată și la câștiguri posibile de până la 4000x miza.

Big Buffalo Megaways

Un alt joc Megaways din portofoliul DonRo cazino online aparține companiei Skywind Group. Slotul original al acestei serii a fost lansat în anul 2019, este predominat de simboluri cu animale sălbatice și poate ajunge la maximul de 4096 de linii de plată.

Chiar dacă pare mult, Big Buffalo Megaways, apărut în 2021, are capacitatea de a forma 117.649 de combinații câștigătoare, iar spre deosebire de jocul original, acesta are și disponibilitatea de a cumpăra funcția specială.

5 Lions Megaways

Slotul original numit 5 Lions a fost creat de compania de software Pragmatic Play în anul 2018, iar spre deosebire de celelalte jocuri care au primit extensia Megaways după un an, acesta a avut ceva mai mult de așteptat.

5 Lions Megaways a fost lansat în 2021, iar spre deosebire de jocul original care are 243 de linii de plată și valoarea maximă la care poate ajunge este de 3520x miza, 5 Lions Megaways are posibilitatea de a atinge fabulosul număr de 200.704 linii de plată și câștiguri de până la 5000x.

Power of Thor Megaways

Pragmatic Play și-a format deja o reputație impresionantă în rândul sloturilor online care dețin caracteristica Megaways, exemplu fiind faptul că 4 din cele 5 cele mai bune jocuri Megaways sunt furnizate de către această companie.

Spre deosebire de celelalte, Power of Thor Megaways nu face parte dintr-o serie, ci este singurul joc de păcănele online de la Pragmatic Play cu acest nume. Dat fiind faptul că acesta a apărut în anul 2021, anul în care compania a lansat cele mai multe jocuri cu caracteristica Megaways, este de înțeles motivul pentru care slotul online a apărut direct în această variantă. Acesta are posibilitatea de a forma până la 117.649 de combinații de câștig.

În acest mod, jocurile care includ mecanismul Megaways au inovat în mod surprinzător acest domeniu, prin posibilitățile nelimitate de câștig și experiența dinamică pe care le-o oferă utilizatorilor.

Prin integrarea noilor funcții de acest gen în jocurile populare, precum cele puse la dispoziție de DonRo cazino online, industria jocurilor de noroc continuă să se reinventeze. Chiar dacă tehnologia își continuă evoluția, sloturile Megaways rămân în topul celor mai atractive jocuri de păcănele pentru toți pasionații de gambling.

Share.
Avatar of Catalin

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.