Directorul executiv al Google, Eric Schmidt, a prezis ca internetul asa cum il cunoastem va disparea in viitor.

Schimdt a spus, asta la World Economic Forum in Davos, ca internetul ar putea deveni o unealta a trecutului, deoarece conexiunile online devin si mai inteligente si personalizate multumita cresterii Internet of Things.

Cand a fost intrebat despre viitorul internetului, Schimdt a spus:

„O sa spun foarte simplu ca Internetul va disparea. Vor fi asa de multe adrese IP, asa de multe dispozitive, senzori, purtabile, dispozitive cu care interactionam asa ca nici macar nu vom simti.”

– a spus acesta pentru publicatia Hollywood Reporter.

„Va fi parte a prezentei noastre tot timpul. Imaginati-va ca intrati intr-o camera iar aceasta camera este dinamica. Si, cu permisiunea voastra, veti interactiona cu toate lucrurile din camera.”

Schmidt a concluzionat:

„O lume personalizata, foarte interactiva si foarte interesanta este in crestere.”

Directorul executiv al Google a participat la conferinta despre problema Google in dominatia pietei ce a condus la lupte globale ca si cazul antitrust relationat cu piata mobila de cautari.

„Vedeti multe platfome puternice ce vin pe piata si vedeti o reorganizare si o viitoare reorganizare a dominatiei sau liderilor din pricina cresterii numarului de aplicatii pe smartphone.” a spus acesta.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

2 comentarii

  1. Avatar of marius tut

    Pare-se ca Directorul executiv al Google, Eric Schmidt, ori nu cunoaste limba si gramatica limbii romane, ori s-a folosit de translatorul Google: „Internetul va dispare…” Daca in titlu este subliniata greseala, mai jos este reluata fara atentionare ca ar fi voita. Dar: „ve-ti interactiona…” ce scuza mai are?! Ori… autorul articolului ar trebui sa repete primele patru clase…

    • Avatar of Mihaela Savu

      Multumim pentru atentia cu care ne cititi si pentru ca ne-ati atras atentia. Singura scuza a autorului este graba si lipsa de timp. Fiecare dintre autorii de pe site au joburi full-time. Am notat si am operat modificarile. Multumim inca o data.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.