Free cookie consent management tool by TermsFeed

DJI a lansat Mini 4 Pro, iar publicul se întreabă ce caracteristici noi are modelul nou de dronă, după ce Mini 3 Pro a introdus o nouă tehnologie și o cameră de înaltă calitate.

Mini 4 Pro are în continuare o greutate sub 250 de grame, la fel ca Mini 3 Pro, iar camera este în mare parte aceeași. Cu toate acestea, noul model vine cu o nouă caracteristică numită ActiveTrack 360 și cu o listă lungă de funcții noi.

Design și funcționalitate Mini 4 Pro

Mini 4 Pro prezintă schimbări de design. Cei 4 senzori, orientați în față și în spate la modelul anterior sunt acum plasați astfel încât să se poată vedea și în lateral. Noua dronă are orificii de răcire mai mari, brațe posterioare puțin mai mici și picioare de aterizare noi în față.

Mini 4 Pro vine cu unul dintre cele două controlere, RC-N2, care necesită un smartphone, și RC2 cu un ecran incorporat. Drona funcționează cu noile controlere și nu cu modelele mai vechi, deoarece folosește noua transmisie Ocusync 4 a DJI, introdusă pentru prima dată la Air 3.

DJI Mini 4 Pro caracteristici

Mini 4 Pro poate rezista împotriva vântului de până la 24 MPH, un lucru impresionant pentru o dronă care nu trece de 250 de grame.

Mini 4 Pro include și funcția Waypoint de la Mavic 3 Pro, care vă permite să programați mișcări complexe ale dronei și să le repetați, o caracteristică impresionantă pentru o dronă de dimensiuni mici.

Bateria de 2590 mAh are o capacitate puțin mai mare decât cea de la Mini 3 Pro, care este de 2453 mAh, dar autonomia rămâne la fel, de 34 de minute.

Camera Mini 4 Pro

Camera Mini 4 Pro are același senzor dual ISO 1/1.3 ca predecesorul său, utilizând o lentilă echivalentă de 24 mm cu o diafragmă fixă f/1.7 identică. Este un senzor destul de mare pentru o astfel de dronă mică, puțin mai mic decât senzorul de 1 inch al Mavic Air 2S.

Diferența este că acum suportă și filmare în slow-motion 4K la până la 100 de cadre pe secundă sau 1080p la 200 de cadre pe secundă.

Mini 4 Pro poate captura imagini clare de 48 de megapixeli sau poate combina patru pixeli într-unul pentru imagini de 12 megapixeli cu o sensibilitate îmbunătățită la lumină.

Aceasta oferă și un mod  de noapte, care mărește gama dinamică, făcând scenele slab luminate să iasă mai bine.

DJI Mini 4 Pro camera

Preț și disponibilitate Mini 4 Pro în România

Modelul Mini 4 Pro a fost anunțat pe data de 25 septembrie 2023, cu vânzări care au început imediat.

Drona este disponibilă la precomandă în magazinele online din România, cu un preț care pleacă de la 4299,99 LEI la eMAG.

În concluzie, Mini 4 Pro de la DJI stabilește din nou un punct de referință pentru dronele mici. Are mai multe caracteristici noi și utile, inclusiv detectarea actualizată a obstacolelor, ActiveTrack 360, transmisia O4 și Waypoints. Toate acestea fac din Mini 4 Pro o alegere solidă în ceea ce privește sporturile de acțiune, evenimentele, fotografia aeriană și altele.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.