Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dronele au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, pe măsură ce pe piață au apărut diferite modele. Inițial, dronele au fost utilizate în principal de adulți în scopuri comerciale sau militare. Cu toate acestea, acum copiii se pot juca cu dronele și există chiar drone concepute special pentru copii. Această schimbare a fost provocată de progresele tehnologice, care au făcut dronele mai accesibile și mai accesibile. În plus, dezvoltarea de noi caracteristici a făcut ca dronele să fie mai distractive și mai atractive pentru copii. Prin urmare, dronele devin din ce în ce mai populare în rândul tinerilor. Astfel, în acest articol, am realizat un top cu cele mai bune drone pentru copii. Iată care sunt acestea!

DJI Mini 2

 Drona DJI Mini 2
Mini 2 este una dintre cele mai bune drone pe care DJI le poate oferi într-un pachet minuscul

DJI Mini 2 este o dronă excelentă pentru adolescenți. Realizează fotografii și clipuri video excelente cu camera sa de 12 MP și poate filma clipuri video 4K/30 fps. Drona este, de asemenea, foarte stabilă în aer, datorită stabilizării sale excelente. Acest lucru o face perfectă pentru a filma secvențe video fluide. În plus, DJI Mini 2 are o autonomie bună a bateriei, permițându-i să stea în aer până la 31 de minute. Și, în cele din urmă, DJI Mini 2 este mai mult decât o simplă jucărie. Este o dronă de înaltă calitate care are un preț corect, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru adolescenții pasionați de drone.

În plus, are un cardan pe 3 axe, ceea ce înseamnă că filmările video vor fi incredibil de fluide și stabile. Zborul este, de asemenea, foarte stabil, chiar și atunci când există ceva vânt, ceea ce îl face mai ușor de controlat. GPS-ul încorporat și modurile de zbor inteligente facilitează, de asemenea, zborul. De exemplu, modul Return to Home (Întoarcere la domiciliu) aduce drona înapoi mai ușor. Astfel, în general, DJI Mini 2 este o dronă excelentă pentru oricine caută o opțiune de înaltă calitate și ușor de utilizat pentru copii.

DJI Mini SE

Drona DJI Mini SE
Această dronă miniaturală este echipată cu câteva caracteristici impresionante, inclusiv o cameră HD care poate înregistra videoclipuri de 2,7k și capta imagini de 12MP

DJI Mini 2 este o dronă excelentă pentru orice copil care dorește să se inițieze în fotografia sau videografia aeriană. Realizează fotografii uimitoare de 12 MP și înregistrări video 2.7K/30fps, oferind în același timp o stabilizare excelentă pentru filmări fluide. Drona este, de asemenea, extrem de stabilă în aer, ceea ce o face ușor de controlat chiar și în condiții de vânt puternic. În plus, cu o durată maximă de zbor de 3o de minute, veți putea să surprindeți o mulțime de filmări excelente înainte de a fi nevoie să reîncărcați bateriile. Cu toate acestea, ceea ce diferențiază cu adevărat DJI Mini 2 este prețul său. Este mult mai accesibil decât majoritatea dronelor high-end, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru adolescenți sau pentru oricine are un buget limitat.

Această dronă este echipată și cu GPS și moduri de zbor inteligente, ceea ce face mai ușor să urmăriți locația dvs. și să controlați drona cu precizie. Modul de întoarcere la domiciliu este deosebit de util pentru începători, deoarece asigură că drona se va întoarce în siguranță la punctul de lansare. Modul Cinematic este, de asemenea, excelent pentru cei care doresc să realizeze filmări stabile, deoarece încetinește viteza dronei pentru o funcționare mai lină.

Ryze Tech Tello – Mini Drone Quadcopter

 Drona Ryze Tech Tello
DJI Ryze Tello este drona perfectă pentru copiii care abia încep să folosească dronele

Ryze Tech Tello este o dronă mică și ușoară, care este ușor de pilotat și care realizează clipuri video excelente. Este una dintre puținele drone de pe piață care nu necesită un smartphone pentru a fi controlată, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru cei care doresc să se inițieze în fotografia cu drona fără a cheltui mulți bani. Tello are o autonomie bună a bateriei, rezistând până la 21 de minute cu o singură încărcare. De asemenea, este foarte durabilă, ceea ce o face o alegere bună pentru piloții începători care probabil se vor prăbuși des. Astfel, în general, Ryze Tech Tello este o dronă entry-level excelentă, perfectă pentru cei care doresc să exploreze lumea fotografiei cu drona fără a cheltui prea mulți bani.

Syma X20 Mini Pocket Drone

Test de zbor cu Syma X20 Mini Pocket

Syma X20 este o dronă de buzunar care este extrem de stabilă în zbor. În ciuda dimensiunilor sale mici, este foarte ușor de pilotat. De asemenea, X20 are un preț accesibil, ceea ce o face o alegere excelentă pentru copii. Un dezavantaj al dronei este timpul scurt de zbor; totuși, acest lucru este de așteptat având în vedere dimensiunea sa. Un alt dezavantaj este faptul că bateria nu poate fi scoasă din dronă, așa că va trebui să așteptați ca aceasta să se reîncarce după fiecare zbor. Dar, în general, Syma X20 este o alegere excelentă pentru cei care caută o dronă ușor de utilizat și accesibilă.

Criterii de luat în considerare înainte de a cumpăra o dronă pentru copii

Dronă de jucărie vs. dronă profesională

Dronele de jucărie sunt mai puțin costisitoare, dar nu au toate caracteristicile pe care le au dronele profesionale. Dronele profesionale sunt mai scumpe, dar au GPS, funcții de urmărire și de întoarcere acasă. Dronele de jucărie nu au niciuna dintre aceste caracteristici. Dronele profesionale au, de asemenea, camere mai bune și pot zbura pentru perioade mai lungi de timp. Dronele de jucărie pot zbura doar 5-10 minute înainte de a trebui reîncărcate. Dacă sunteți în căutarea unei drone cu care să se joace copilul dumneavoastră, atunci o dronă de jucărie este o alegere bună. Dacă sunteți în căutarea unei drone pe care copilul dvs. să o poată folosi pentru a face fotografii și înregistrări video, atunci o dronă profesională este o alegere mai bună.

Siguranță

Atunci când alegeți să cumpărați o dronă pentru copilul dvs., siguranța ar trebui să fie prioritatea dvs. numărul unu. Înainte de a face o achiziție, cercetați bine drona pentru a vă asigura că este sigură și durabilă. Citiți recenziile online și verificați dacă există probleme. Odată ce aveți drona, asigurați-vă că treceți în revistă instrucțiunile cu copilul dvs. pentru ca acesta să știe cum să o folosească în siguranță. Inspectați drona înainte de fiecare utilizare și supravegheați-o cât timp este în aer. Dacă copilul dumneavoastră va pilota drona în apropierea oamenilor sau a animalelor, asigurați-vă că înțelege importanța păstrării unei distanțe de siguranță. Luând aceste măsuri de precauție, puteți contribui la asigurarea faptului că copilul dumneavoastră se bucură de drona lor, rămânând în siguranță.

Prețul

Prețul este cu siguranță un factor important de luat în considerare. Puteți găsi drone entry-level pentru mai puțin de 100 de dolari, dar dacă sunteți în căutarea a ceva cu caracteristici mai bune, durabilitate și calitate a imaginii, ar fi mai bine să cheltuiți între 200 și 500 de dolari pentru un model mai avansat. Capacitatea GPS este o altă caracteristică pentru care poate merita să plătiți în plus, deoarece poate ajuta copilul să evite pierderea dronei sau să se prăbușească accidental în ceva. În cele din urmă, totul se reduce la ceea ce intenționați să folosiți drona și la cât de mult este posibil ca copilul dvs. să o folosească. Dacă o vor pilota doar ocazional, un model mai ieftin ar putea fi suficient. Dar dacă este cu adevărat pasionat de drone și dorește să o folosească în mod regulat, un model mai scump va merita probabil pe termen lung.

Luați în considerare vârsta copilului atunci când cumpărați o dronă

Atunci când cumpărați o dronă pentru copilul dumneavoastră, trebuie să luați în considerare vârsta și nivelul de experiență al acestuia înainte de a lua o decizie. Dronele mai mici sunt, de obicei, mai potrivite pentru copiii cu vârste de opt ani și peste. Dacă copilul dvs. este mai mic sau nu are prea multă experiență în operarea unei drone, ar trebui să alegeți una care este ușoară și durabilă. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că drona dispune de protecții de siguranță, cum ar fi moduri de viteză redusă și protecții pentru elice. Ținând cont de acești factori, vă puteți asigura că copilul dumneavoastră are o experiență sigură și plăcută atunci când își operează noua dronă

Întrebări frecvente

Cât timp poate zbura o dronă?

Dronele au, de obicei, o durată de zbor de 10 până la 30 de minute, în timp ce dronele profesionale mai avansate pot zbura timp de o oră sau mai mult. Desigur, timpul de zbor depinde de o serie de factori, inclusiv tipul de dronă, condițiile de vânt și greutatea sarcinii utile. Cu toate acestea, cu o îngrijire și o întreținere corespunzătoare, majoritatea dronelor pot oferi un timp îndelungat de funcționare. Așadar, fie că doriți să surprindeți fotografii aeriene sau pur și simplu să vă explorați cartierul dintr-o nouă perspectivă, o dronă vă poate oferi o distracție pe cinste.

Este dificil pentru un copil să controleze o dronă?

Tehnologia dronelor a evoluat mult în ultimii ani, iar dronele scumpe de astăzi sunt mai sofisticate ca niciodată. Cu toate acestea, toată această tehnologie poate fi un pic copleșitoare pentru un copil și nu este întotdeauna ușor pentru el să controleze o dronă. Vestea bună este că există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta copilul să stăpânească arta zborului cu drona. În primul rând, asigurați-vă că exersează într-o zonă deschisă, cu mult spațiu pentru a se mișca. În al doilea rând, începeți cu manevre simple și ajungeți la manevre mai complexe. În al treilea rând, aveți răbdare – este nevoie de timp și de practică pentru a deveni un pilot de dronă priceput. Cu puțin ajutor, copilul dumneavoastră va pilota drone ca un profesionist în cel mai scurt timp!

Merită să cumpăr o dronă scumpă pentru copii?

Deși este adevărat că dronele mai ieftine pot fi mai susceptibile de a se strica sau de a funcționa defectuos, acestea pot oferi, de asemenea, multă distracție și plăcere. Pe de altă parte, dronele mai scumpe oferă adesea caracteristici care îi atrag pe copiii mai mari și pe adulți, cum ar fi timpi de zbor mai lungi și un control mai mare. În cele din urmă, decizia de a cumpăra sau nu o dronă scumpă pentru copii se reduce la preferințele personale. Unii părinți pot considera că funcțiile suplimentare merită costul, în timp ce alții pot prefera să rămână la un model mai simplu și mai accesibil.

Cât de rapid se încarcă o dronă?

Deși timpul efectiv necesar pentru a încărca o dronă poate varia în funcție de model și de tipul de baterie, majoritatea dronelor din prezent au nevoie de 60-90 de minute pentru a ajunge la o încărcare completă. Acest timp de încărcare îndelungat reprezintă un dezavantaj major al tehnologiei dronelor, deoarece limitează semnificativ timpul în care o dronă poate fi utilizată într-o singură zi. În multe cazuri, dronele petrec mai mult timp la încărcare decât în operare, ceea ce nu este o situație ideală. Din fericire, unele companii lucrează la modalități de a scurta timpul de încărcare a dronelor, ceea ce ar putea contribui la creșterea caracterului practic al acestora pentru utilizarea zilnică.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.