Bratara Embrace+ te tine conectat la smartphone-ul tau si te anunta, colorandu-se diferit in functie de optiune si contacte.

Utilizatorii isi pot alege culorile pentru apeluri primite de la prieten/a, sef, grupul de contacte, apeluri anonime si multe altele.

Toate cele trei modele au aceleasi dimensiuni – 8 mm grosime pe mijloc, 5.4 mm la exterior si 12 mm latime. Modelul Topaz este rectangular, Beryl este in forma de V iar Opal are forma ovala.

bratara 2

Cu Embrace+ poti sa setezi notificari pentru apeluri (pentru anumite contacte sau grupuri), mesaje, e-mail-uri, Instagram, Twitter, Tumblr, Facebook, LinkedIn, Skype, alerte si multe altele.

Aceasta bratara, impreuna cu aplicatiile ei, este compatibila cu orice tip de telefon care foloseste un sistem de operare Android 3.2 sau variante mai avansate si iOS 5 sau 6.

Din punct de vedere estetic, designul este conceput de asa mainera incat sa se potriveasca ambelor sexe. Materialul din care sunt facute este moale si usor, calitati care le fac foarte usor de purtat.

bratara 5

Cu ajutorul aplicatiilor Embrace+ poti personaliza o notificare printr-o culoare sau doua. Poti stabili de cate ori sa clipeasca, durata fiecarei clipiri, intervalul dintre ele, luminozitatea si vibratia subtila care insoteste prima clipire.

Embrace+ poate functiona pana la 10 zile daca bateria este incarcata complet, in limita a 100 notificari pe zi, durata fiecareia – 6 secunde, iar luminozitatea – medie.

bratara 3

Bateria poate fi incarcata cu ajutorul unui incarcator care vine la pachet. Poti conecta cablul la un laptop sau orice incarcator care este prevazut cu un port USB. In cazul in care folosim laptop-ul pentru a reincarca bateria, mai mult de 10 minute nici nu sunt necesare.

bratara 4

Producatorii doresc sa faca aceasta bratara rezistenta la apa, pentru ca utilizatorii sa o poata folosi la dus, la piscina, in ploaie etc.

Embrace+ este un gadget pentru cei cu un stil de viata agitat, dar care doresc sa stea conectati nonstop la smartphone-urile lor.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.