Site-ul de socializare a anuntat saptamana trecuta ca popularul site de comunicare va adauga suport pentru Hashtag-uri pentru utilizatorii sai. Site-uri ca Instagram si Twitter au adaugat Hashtaguri de multi ani, dar zvonurile au inceput sa iasa la iveala in luna Mai cand Facebook investiga adaugarea Hashtagurilor in sistem.

„incepand de astazi, se va putea face click pe Hashtag-uri. Similar cu alte servicii la Instagram, Twitter, Tumblr sau Pinterest, Hashtagurile de pe Facebook va permite adaugarea de context unei postari sau de a indica ca face parte dintr-o discutie mai larga. Cand faceti click pe un hashtag in Facebook, puteti vedea un Feed ce va arata toate postarile ce au folosit acel hashtag.” – Greg Lindley, Facebook.

Utilizatorii de pe Facebook pot face cautari pentru a gasi un hashtag specific, asemanator multor alte site-uri ce folosesc deja aceasta implementare.

„Hashtagurile reprezinta primul pas pentru a ajuta utilizatorii sa descopere mai usor ce altii spun despre un subiect specific si sa participe la conversatii publice. Vom continua sa adaugam mai multe optiuni in saptamanile urmatoare, incluzand hastaguri in trend…” Concluzioneaza Lindley.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.