Panasonic a anuntat un nou ultrabook/tableta, un dispozitiv convertibil, denumit Seria AX3. Panasonic AX3 foloseste acelasi mecanism ca Lenovo Yoga ce permite o rotire a ecranului de 360 de grade – intre modurile Ultrabook si laptop. Pretul sau nu este dezvaluit. AX3 este construit pe o carcasa durabila din aliaj de magneziu, ecran fullHD IPS, baterie foarte buna si un procesor Intel i& Haswell ceea ce il face un model high-end.

Specificatii Panasonic AX3

  • procesor Intel ® Core ™ i7-4500U Haswell
  • 4GB RAM
  • 128GB SSD
  • greutate 1.14Kg
  • durata de viata abateriei de 13 ore
  • disponibil in negru sau argintiu

Panasonic ne infatiseaza durabilitatea, convertibilitatea si portabilitatea noului sau Ultrabook.

Compania specifica faptul ca AX3 este destul de dur pentru a nu pati nimic daca este scapat de la o inaltime de 76cm, poate fi presat de o greutate de 100Kg. Procesorul Intel i7 Haswell ofera destula putere de procesare portabila si joaca un rol important in rezultatele oferite de acest ultrabook ce ofera o fantastica durata de viata a bateriei de 13 ore.

Panasonic ar putea sa incerce sa exploreze experienta sa in crearea de Toughbooks si Toughpads pentru a le face pe acestea mai subtiri, mai durabile. Tuturor ne place un laptop mult mai usor si subtire dar unii producatori pot compromite rigiditatea pentru a face dispozitivele foarte subtiri, ca recenul actualizat Ultrabook Sony Vaio Pro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.