Jocul Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order si-a facut aparitia intr-un trailer stilizat la expozitia E3 din L.A. California dar nu a aratat nimic din gameplay. O sa va oferim cateva informatii aditionale despre joc, mai mult decat in prezentarea sa.

Numele Throw Bethesda se isi are locul printre epicile lumilor deschise, cu seriile Fallout si Elder Scrolls. Wolfenstein: The New Order nu adopta acelasi stil din nici un punct de vedere – titlul este produs de MachineGames din Suedia.

Wolfenstein: The New Order este un joc “first person shooter”, intr-o clipa poti cauta o cale de scapare iar in alta poti duce o cafea unei doamne Führer apoi utilizand doua pistoale poti distruge un soldat stilizat. este o nebunie, carnagiu.

Peste toate, The New Order este un joc intunecat, un fel de comedie neagra. Jocul este unul destul de greu, sa tragi bine necesita multa abilitate, manuirea armelor si intinsul pe jos pentru a face dusmanii sa se disipe.
Mai putin dificil sunt elementele de tragere cu arma si mai mult navigarea prin joc. Nu este nici o harta in acest shooter desi nu prea este nevoie de una.

Wolfenstein: The New Order este disponibil pentru Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3 si PC in ultima parte a acestui an (Noiembrie-Decembrie).

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus