Free cookie consent management tool by TermsFeed

Un accesoriu inedit pentru un autoturism, pe langa un navigator GPS, un dispozitiv hands-free ar mai fi si o camera video ce poate inregistra un traseu sau orice altceva ce vi se pare interesant. Pe laga partea de amuzament sau distractie, o camera video se poate dovedi foarte utila in cazul unui eveniment important pe traseu sau in cazul unui accident rutier oferind detalii importante despre acesta. Camerele video pentru autoturisme pot oferi soferilor o stare de impacare deoarece pot pastra dovezi in cazul evenimentelor.

Camera video pentru autoturism inregistreaza incontinuu clipuri pe un card de memorie iar piata este destul de diversificata asa ca orice sofer poate gasi una pe buzunarul acestuia (cateva exemple le puteti gasi aici).

Puteti face o alegere pentru o camera video pentru autoturism dupa modul de captare in conditii grele, chiar si noaptea clipul trebuie sa fie destul de clar. Alaturi de calitate, va puteti gandi si la usurinta montarii camerei asa ca si acest punct este unul destul de important.

Cateva exemple de camere pentru autoturism le puteti gasi in magazinul Iuni iar noi vom enumera cateva exemple din oferta acestora:

Camera auto DOD LS460W este un dispozitiv de top ce ofera soferilor o montare usoara pe pe parbriz si inregistreaza clipuri video la rezolutie FullHD (1920×1080 pixeli) si 30 fps. Camera poate lucra impreuna cu un navigator GPS inregistrand chiar si viteza de deplasare si ofera soferului siguranta ca nu va suprascrie datele unui accident multumita senzorului G tridimensional. Aceasta camera auto are un pret de lista de aproximativ 1.000 Lei.

Un model de buget ar putea fi camera auto iUni Dash F9C ce are un pret de lista de aproximativ 300 Lei iar aceasta ofera aceiasi calitate de inregistrare FullHD la 30 fps, un senzor WDR ce ofera un plus de calitate filmarilor pe timp de noapte, senzor G tridimensional pentru a pastra datele importante in caz de accident rutier dar nu poate lucra impreuna cu un aparat de navigare GPS.

Ca si incheiere, tinem sa mentionam ga magazinul Iuni este prezent pe internetul Romaniei dupa fuzionarea dintre CameraAuto.ro si CameraSpionaj.ro. Pentru mai multe produse si preturi vezi oferta magazinului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.