Situația se schimbă ușor iar cel mai mare plus ce a dus la asta poate fi utila funcție Continuum a Windows 10 sau promisiunea de unificare a aplicațiilor pe toate dispozitivele ce rulează sistemul de operare Windows 10 de la Microsoft.

Noul HP Elite x3 este prezentat de către companie ca fiind „un dispozitiv ce este orice dispozitiv„. În esență, asta înseamnă disponibilitatea funcției Continuum, funcție ce transformă orice dispozitiv cu Windows 10 într-un desktop mic și util. HP și-a dezvoltat chiar și propriul dock ce ajută la transformarea noului smartphone într-un mini PC.

Specificațiile tehnice ale dispozitivului includ un procesor Snapdragon 820 alături de 4GB capacitate a memoriei RAM, 64GB spațiu intern de stocare extensibil prin folosirea unui card microSD cu încă 2TB, cameră foto principală cu un senzor de 16MP și o cameră foto secundară de 8MP. Ecranul folosit are diagonala de 5,96 inci, este de tip AMOLED și afișează o rezoluție nativă de 2560×1440 pixeli.

Elite x3 are o baterie cu capacitatea de 4,150mAh și cântărește 195 de grame. Nu avem informații oficiale despre conexiunea la rețea sau preț dar se pare că va fi disponibil în această vară.

Un punct cheie pentru comercializarea noului smartphone cu Windows este disponibilitatea tuturor aplicațiilor de care aveți nevoie dar nu se vorbește niciunde despre aplicațiile dorite de utilizatori. HP Elite x3 poate fi o alternativă viabilă pentru viitorul Surface Phone pe care îl va lansa Microsoft.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.