Free cookie consent management tool by TermsFeed

In aceasta saptamana, directorul executiv al HP, Meg Whitman, a declarat ca HP va anunta detaliile strategiei imprimantelor 3D in Iunie, extinzand linia de produse peste sistemele pentru acasa si birou. Dispozitivele viitoare al HP vor fi imbunatatite fata de slabiciunile existente ale imprimantelor 3D disponibile pe piata.

Whitman a spus ca imprimantele 3D sunt foarte lente – „ca si cum ai privi gheata topindu-se” – asa ca ne putem astepta la o performanta mai buna. HP incearca sa imbunatateasca calitatea imprimarii iar, conform Whitman, aceste imbunatatiri vor fi evidente pentru marele anunt al companiei din luna Iunie.

HP va avea ca tinta imprimarea 3D ca solutii business si nu consumatorii obisnuiti, cel putin la inceput. Compania a oferit indicatii ca va lucra cu furnizorii de servicii ce proceseaza comenzile de imprimante 3D in timp ce HP va oferi produsele in sine. Mai avem de asteptat cateva luni pentru a afla mai multe date concrete.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.