Cu cateva saptamani in urma, Directorul Huawei, Shao Yang, a declarat a spus despre companie ca se pregateste sa lanseze un smartphone Dual OS ce va rula Android si Windows Phone iar acesta va fi disponibil pe piata undeva in prima parte a acestui an.

Potrivit unui articol publicat de FierceWireless, Huawei nu planuieste sa lanseze un smartphone Dual OS negand declaratiile anterioare facute de directorul executiv.

„Huawei Consumer Business Group are o abordare deschisa cu privire la sistemele de operare pentru a oferi utilizatorilor sansa de a alege. Chiar si asa, majoritatea produselor noastre sunt bazate pe sistemul de operare Android iar, in acest moment, nu avem nici un plan sa lansam un smartphone Dual OS in viitorul apropiat.” – declaratii din partea Huawei

Un purtator de cuvant al companiei a spus ca planurile Huawei s-au schimnat de la declaratia directorului executiv despre lansarea unui smartphone Dual OS. Compania lucreaza cu Microsoft;

„Microsoft reprezinta un partener important pentru Huawei Consumer Business Group. Cat timp cat consumatorii vor continua sa ceara Windows, vom continua sa le oferim asta.”

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.