Free cookie consent management tool by TermsFeed

Hibridele telefon-tableta Android cu ecrane mari pot fi mari consumatoare de energie datorita ecranelor enorme (pentru un telefon) si a procesoarelor ce le sustine dar totodata pot fi si dispozitive care ofera durata de viata a bateriei buna. HTC One Max nu este o exceptie de la regula. Un test publicat de GSMArena ne-a oferit o nota pozitiva asupra bateriei telefonului creat de compania Taiwaneza, HTC One Max are o baterie cu capacitatea de 3.300mAh.

In ciuda ecranului sau mare (5.9 inch FullHD) atunci cand este comparat cu LG G2 si Sony Xperia Z1 (ambele au o baterie cu o capacitate de 3.000mah), HTC One Max reuseste sa ofere o durata de viata a bateriei mai buna primind un rating mai bun. HTC One Max ofera convorbiri 3G de pana la 22 de ore iar navigarea pe web si urmarirea videoclipurilor ofera pana la 11 si respectiv 13 ore de functionare.

Asa ca, daca planuiti sa va cumparati un phablet atunci HTC One Max este o alegere buna din punct de vedere al duratei de viata a bateriei.

Sursa: GSMArena

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.