MWC 2016 este aproape și se pare că toți producătorii de dispozitive mobile sunt nerăbdători să își prezinte creațiile dar se pare că HTC nu se încadrează aici. HTC lucrează la dezvoltarea unui smartphone de top pentru a-l lansa în acest an – M10, ce poartă numele de cod „Perfume„.

Conform celor mai recente informații apărute în presă, viitorul smartphone de top HTC One M10 va fi lansat în cadrul unui eveniment dedicat ce va avea loc pe 11 Aprilie în Londra. Zvonurile recente vorbesc și despre un nou nume pentru viitorul telefon de top al companiei. Este posibil ca HTC să renunțe la numele „Mx” din denumirea produsului și să păstreze doar denumirea „One” pentru a oferi seriei de produse un re-boot .

Viitorul telefon va fi urmașul lui One A9 și va utiliza un ecran AMOLED QHD cu diagonala de 5,1 inci, procesor Snapdragon 820 pentru piețele din SUA și Europa și un procesor de la MediaTek pentru piețele locale din Asia. Alte speciifcații ar putea include 4GB capacitate a memoriei RAM, cameră foto principală de tip UltraPixel cu un senzor de 12MP cu stabilizare optică a imaginii și autofocus asistat de laser și va rula sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow alături de interfața personalizată Sense 8.

Toate aceste informații sunt doar zvonuri așa că pentru informații oficiale va trebui să așteptăm.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.