Free cookie consent management tool by TermsFeed

YouTube a achiziționat BandPage pentru a putea ajuta creatorii de conținut video să își monetizeze canalele. Această nouă achiziție ar trebui să aducă multe zâmbete creatorilor. Nu sunt oferite multe informații referitoare la această achiziție. BandPage ajută muzicienii să se conecteze cu fanii și să își promoveze muzica prin intermediul rețelelor sociale.

BandPage a spus, prin intermediul unui articol pe blog-ul companiei, că „se dedică pentru a ajuta muzicienii să își dezvolte carierele prin creșterea numărului de fani și creșterea veniturilor prin intermediul celor mai mari servicii de muzică din întreaga lume. Alăturându-se YouTube, putem ajuta artiștii să ajungă la fani prin moduri mai puternice ca până acum.

Aceasta este o mișcare interesantă pentru YouTube deoarece creatorii trebuie să fie de acord cu termenii și condițiile impuse de YouTube Red sau sunt nevoiți să caute profit în altă parte. Deși BandPage este un serviciu dedicat industriei muzicale, este ușor să vedem cum YouTube poate pune la dispoziția tuturor utilizatorilor noul serviciu.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.