iMac se asteapta la un refresh cu Haswell

Astazi are loc deschiderea evenimentului Apple WWDC 2013 si s-au auzit multe vorbe despre refreshul ce va fi adus liniei de produse MacBook si MacBook Pro ce au fost neglijate in anii trecuti. Se pare ca iMac va primi un upgrade datorita noilor procesoare Intel Haswell, upgradeul este asteptat in aceasta luna sau luna viitoare.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo – analistul KGI Securities, iMac va primi doar o actualizare pentru procesor inaintand catre Intel Haswell. Nu se stie sigura daca Apple va anunta asta astazi in deschiderea evenimentului.

Kuo crede ca iMac se va vinde in 650.000 de exemplare in aceasta parte a anului, comparat cu 1.75 milioane unitati distribuite in primul sfert al anului.

Site-urile de stiri IT sunt foarte familiare cu analizele si predictiile lui Kuo, acesta a facut deja destule pentru produsele pe care le va lansa Apple in acest an, incluzand noul iPad Mini cu display Retina – probabil nu va veni in acest an – ca si predictia cu privire la upgradeurile pentru MacBook de astazi de la WWDC.

                  

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus