Dupa ce au anuntat consola pentru jocuri bazata pe Android™ – Project M.O.J.O., cei de la Mad Catz isi indreapta atentia asupra perifericelor si anunta lansarea a doua seturi de casti universale, a unei tastaturi dedicata jocurilor pe calculator si a alte doua seturi de casti pentru PC si Mac.

Castile TRITTON Kunai Universal si F.R.E.Q. 4D vor aparea pe piata vara aceasta si vor putea fi folosite la orice fel de consola, fie ca este vorba de Xbox 360, PS3 sau Wii U, dar si la orice alt tip de dispozitiv. Tastatura S.T.R.I.K.E 3 dedicata jocurilor pe calculator vine cu taste mecanice, ilumunare de fundal ajustabila si macrotaste programabile. Aceasta va fi disponibila abia in aceasta toamna.

Pentru utilizatorii de PC si Mac, Mad Catz lanseaza alte doua produse. Castile TRITTON Pro+ vin cu sunet 5.1, in timp ce TRITTON Kunai pentru PC si Mac pot fi folosite si impreuna cu dispozitivele portabile. Aceste doua modele vor fi lansate, de asemenea, in aceasta vara.

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.