Noua tableta de 7 inch cu Windows 8 – Inventec Lyon

Dispozitivele cu rezolutii mici vor fi posibile datorita noii platforme reimprospatate de la Microsoft. O tableta de 7 inchi cu Windows 8 a fost dezvaluita la Computex. Nu doar demonstreaza cum ruleaza sistemul de operare Windows 8 pe dimensiunea sa mica dar este si o referinta ca foloseste noul brand Intel de procesoare Atom Bay-Trail M, prezentat la Computex.

Noua tableta are numele de cod Lyon si este creata de ODM Inventec, Are un display de 7 inchi cu o rezolutie HD 1280×800 pixeli, 2 GB memorie RAM (poate fi echipata cu 4 sau 8GB), 64 si 128 GB spatiu intern de stocare (poate fi extins prin slotul microSD, WiFi N, capabilitati 3G sau LTE 4G, o baterie de 2400mAh. Deoarece este un model de referinta, specificatiile pot fi schimbate, pretul sau este de aproximativ 350 de dolari.

Gasiti o galerie foto pentru noua tableta ODM Inventec Lyon cu Windows 8 pe contul nostru de Faceook in albumul ODM Inventec Lyon: fb.com/TechCafeRO

Via: mobilegeeks

Alte articole

1 ComentariuComentează

  • Suna interesant. Cu toate ca sunt fac linux, tabletele cu win 8 mi se par interesante. Astept sa apara si pe la noi cu toate ca la 7 toli pretul este putin cam mare pentru bugetul meu.

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus