Free cookie consent management tool by TermsFeed

Declaratia lui Rohinni de pe Twitter referitoare la aceasta companie este destul de simpla: Noi printam lumina. Printam lumina? Descrierea si interesul pentru compania cu bazele in Idaho, SUA – Lightpaper – este una inovativa bazata pe intrebarea ‘ce ar fi daca…‘, de exemplu, daca am avea abilitatea de a imprima lumina pe hartie. Rohinni a prezentat cel mai subtire LED din lume, potrivit companiei, cu abordarea ca acesta poate fi aplicat pe orice suprafata, in orice forma si in orice situatie.

Publicatia Popular Science a descris Lightpaper ca ‘un patrat subtire ce emite lumina. Cand i se aplica o sarcina electrica, lumineaza ca un portal stralucitor.’. Folosind o tehnica proprie, solutia de iluminare este ‘printata‘ pe un substrat.

Aveti idei de aplicare pentru aceasta inovatie? In timp ce raspunsul este ‘piete nenumarate‘, limitate doar de imaginatie, compania ne arata potentialul utilizarii tehnologiei. Printre aplicatii ne putem gandi la o veioza ce nu are nevoie de un bec, iluminarea logo-urilor sau produselor, instalarea de lumina pe un intreg perete sau aprinderea intermitenta a unei bratari atunci cand are notificari.

Philips, intr-o discutie despre solutiile de iluminare cu LED a spus ca acestea au avansat cu timpul permitand dezvoltarea unei noi categorii de produse de iluminat ce atinge o industrie de 30 miliarde de dolari pana acum. Solutiile de iluminat cu LED sunt mai simple deoarece un LED are o structura simpla si puternica. Frumusetea acestei structuri este versatilitatea permitand folosirea solutiilor in orice forma si marime.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.