Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple se pregătește să lanseze actualizarea iOS 17.1 pe 24 octombrie, în încercarea de a rezolva problemele legate de nivelurile de radiații emise de iPhone 12.

Această decizie vine după ce grupul francez de reglementare ANFR a descoperit că Rata de Absorbție Specifică (SAR) a iPhone 12 depășește limita Uniunii Europene. Acest lucru a dus la o suspendare temporară a vânzărilor acestor modele în Franța.

În răspuns la constatările ANFR, Apple a clarificat faptul că mecanismul de detectare a corpului, care nu a fost luat în considerare în teste, contribuie la creșterea SAR.

Cu toate acestea, în ciuda asigurărilor privind siguranța dispozitivului, Apple a fost de acord să dezactiveze funcția de detectare a corpului pentru a se conforma standardelor franceze/europene.

În timp ce actualizarea se așteaptă să îmbunătățească experiența utilizatorului, este posibil să afecteze performanța semnalului în zonele cu acoperire slabă. Acest lucru se datorează funcției de detectare a corpului va fi dezactivată.

Actualizarea iOS 17.1 introduce noi caracteristici, inclusiv un sistem de preferințe pentru Apple Music, suport pentru AirDrop prin internet, funcționalități îmbunătățite ale aplicației Wallet (pentru monitorizarea soldurilor bancare și a cardurilor), precum și mici ajustări pentru butonul de acțiune al noului iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.