Free cookie consent management tool by TermsFeed

Xiaomi 14 Pro este pregătit pentru a fi lansat în luna octombrie 2023. Prin această dată putem observa că lansarea noilor dispozitive va avea loc mai devreme decât în anii precedenți, confirmând zvonurile despre Xiaomi, despre care se spune că vrea să fie prima companie care introduce telefoanele cu noul cip.

Care este data de lansare pentru Xiaomi 14 Pro?

Sursele declară că noul telefon va fi dezvăluit pe data de 27 octombrie, exact la o zi după Summit-ul Qualcomm Snapdragon. Dacă această dată se dovedește a fi cea corectă, dispozitivele din seria Xiaomi 14 vor fi prezentate mult mai devreme decât modelele precedente, care au fost lansate în luna decembrie a anului trecut.

Care este data de lansare pentru Xiaomi 14 Pro
Sursa fotografiei: GSMArena

Caracteristici Xiaomi 14 Pro

Momentan, nu există foarte multe detalii în legătură cu Xiaomi 14 Pro, cu excepția faptului că va fi echipat cu procesorul de ultimă generație Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3. De asemenea, se spune că dispozitivul vor avea un design nou, camere cu ajustări Leica și va funcționa cu MIUI 15 și Android 14.

Se spune că Xiaomi 14 Pro va avea o ramă din titan și conectivitate prin satelit, la fel ca flagship-ul de la Apple. În plus, ne așteptăm la îmbunătățiri pentru ecran, cameră și încărcare.

Cum va arăta Xiaomi 14 Pro?

La fel ca modelul precedent, Xiaomi 14 Pro va beneficia de un spațiu pentru camera selfie, doar că de data aceasta va fi mai mic. Partea din spate a telefonului va avea 4 camere, iar butonul de volum și de pornire se vor afla pe aceeași margine (din dreapta). Dispozitivul va avea parte de un port USB-C și o grosime de 8,7 mm.

Cum va arata Xiaomi 14 Pro

Seria Xiaomi 14 va include modelele Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro și Xiaomi 14 Ultra. Se zvonește că doar Xiaomi 14 și Xiaomi 14 Pro vor fi lansate în 2023, în timp ce modelul Ultra va urma să apară anul viitor, tendință pe care am mai văzut-o anterior în seria Xiaomi 13.

Astfel, dacă data de lansare se va confirma, vom afla cu siguranță mai multe detalii despre noua serie Xiaomi 14 în următoarele zile.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.