Activision Publishing si Marvel Entertainment au anuntat ca noul joc video The Amazing Spider-Man 2 este planuit sa se lanseze in primavara anului viitor alaturi de filmul Sony Pictures cu acelasi nume. Jocul a fost dezvoltat de aceeasi echipa ca si a jocului original.

Jocul, ce este dezvoltat de Beenox (o subramura a Activision) este creat pe povestea jocului anterior, The Amazing Spider-Man dar va avea incluse evenimente alternative din viitorul film. Noua versiune va aduce jucatorilor caractere imbunatatite, o noua experienta, un New York mai extins, mai multe abilitati, upgrade-uri, mai multe chellenge-uri si mai multa libertate in progresul jocului.

Jocul va include si un sistem „Hero of Menace” ce va recompensa jucatorii daca inving raufacatorii dar va crea si consecinte negative daca activitatea criminala este lasata sa evolueze in oras. Jocul se va lansa pe PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, 3DS si Windows PC.

Data de lansare a filmului este 3 Mai 2014.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.