Free cookie consent management tool by TermsFeed

Telltale Games, compania responsabila si pentru seria de jocuri Walking Dead, a confirmat ca va adapta tema serialului fantezist HBO Game of Thrones anul viitor. Jocul va fi lansat episodic iar HBO va fi unul din parteneri in dezvoltarea acestuia.

Vom profita de toata fictiunea serialului pentru a crea ceva fantastic. Ne gandim la acest joc chiar acum, la carcterele jocului[…]” declara directorul TellTale, Dan Connors, la evenimentul VGX 2013.

Am mai vazut jocuri cu titlul Game of Thrones pana acum. A fost lansat in 2012 un joc bazat pe roluri si este in curs de dezvoltare inca un joc MMO dar noua serie se promite a fi mai ambitioasa. Crearea si lansarea jocului urmareste aceeasi cale a studioului ca si Walking Dead, jocul va fi interactiv, o aventura cu caractere ce se bazeaza pe tema serialului TV.

Game of Thrones este adaptat dupa cartea fantezista a lui Geroge R. R. Martin A Song of Ice and Fire. Sezonul 4 al serialului va avea premiera anul viitor, sezonul 3 s-a terminat in luna Iunie a acestui an ajungand in topul pirateriei de pe internet de la lansarea serialului.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.