Companiile pot avea de acum un nivel mai mare de performanta de stocare datorita controller-elor Intel RAID RS3, sustinute de LSI Technology. Acestea sunt create pentru a face fata cererilor I/O masive ale aplicatiilor, datacenter-elor cloud si a serverelor virtualizate.

Companiile ce utilizeaza Intel RAID RS3 ca baza pentru infrastructura de stocare a datelor pot atinge mai mult de 1 milion IOPs in modul JBOD. Cu tehnologia 12GB/s SAS-3, acestea pot accelera aplicatii critice in datacentere cloud sau web.

Tehnologia 12GB/s SAS-3 dubleaza disponibilitatea de banda a solutiilor curente SAS ce ofera viteze de pana la 6GB/s si deblocheaza potentialul maxim ale sistemelor bazate pe PCI Express 3.0 si a solutiilor SSD. Noul controller Intel RAID 12 GB/s din familia RS3 ofera performante pentru urmatoarea generatie de solutii de stocare. Controller-ele entry-level sunt perfecte si pentru viteze de 3 GB/s si 6 Gb/s, acestea vin cu un procesor mai rapid si permit chiar si viteze de transfer de pana la 12 GB/s atunci cand sunt folosite alaturi de o extensie SAS-3.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.