LG G2 va fi anuntat de 7 August si se va lansa la peste 100 de operatori mobili din intreaga lume. Dupa ani de esecuri, LG a reusit in acest an sa se ‘reabiliteze’ pe piata smartphoneurilor.

Compania a avut o imbunatatire a imaginii dupa parteneriatul cu Google cand a fabricat Nexus 4, a continuat cu imbunatatirile reputatiei cu telefoanele Optimus G si G pro. LG s-a miscat destul de greu in lansarea telefoanelor sale in lume, Optimus G Pro, de exemplu, s-a lansat in Aprilie in Koreea si in SUA in luna Mai. Dupa aceasta lansare, LG nu a facut multe nici pentru phabletul sau pana in aceasta luna cand a anuntat G Pro. Aproximativ 3 luni, este o eternitate pe piata telefoanelor, multi clienti pierduti.

Se pare ca LG si-a invatat lectiile si nu va repeta lansarile incete pentru noua serie de top G2. S-au ambitionat declarand ca se vor vinde 10 milioane de unitati ale G2. Potrivit siteului de stiri Koreean MK News, LG va lansa G2 la 100 de operatori mobili din intreaga lume in 2-3 luni dupa anuntul sau din 7 August. Se va incepe distributia sa in August in Koreea de Sud si va ajunge in SUA si pietele Europene in Septembrie.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.