Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pe 2 noiembrie 2019, MeasureCamp, evenimentul organizat în peste 25 de țări ajunge la București pentru prima dată, promovând un format atipic, în care speakerii și participanții fac aproximativ 75% din agendă. 

Data Analytics, Data Science și Online Marketing

150 de participanți sunt așteptați la Impact Hub București, pentru a dezbate și găsi soluții la probleme ce apar la intersecția ariilor tehnice, precum digital analytics, data visualisation, data science, cu ariile specifice online marketingului, precum conversion rate optimization, advertising, tech-products optimization.

Evenimentul este susținut de Maastricht School of Management, una dintre cele mai apreciate școli cu programe EMBA din lume.

“Measure Camp este cunoscut la nivel internațional ca «unconference», un format de conferință cu totul diferit de ceea ce tot întâlnim în zona de digital și nu numai. El presupune ca speakerii să fie integrați cât mai bine ca participanți la eveniment și toată lumea să fie încurajată să discute liber și să contribuie sau chiar să conducă o sesiune de discuții pe o anumită temă.”

– explică Magda Baciu, Fondator – House Of Progress și organizator principal – MeasureCamp Bucharest.

O parte din discuții vor fi conduse de specialiști de renume precum: 

  • Sjaun Wong – Analytics Director, Samsung UK
  • Alban Gerom – VP, Data & CX Technology Manager at Barclays
  • Nicoleta Iordache – Head of Digital Intelligence & Analytics CheilDIA for Samsung Europe
  • Peter O’Neill – Director of Analytics at Ayima

Un eveniment interactiv unde fiecare participant poate deveni speaker

Cele peste 70 de ediții organizate internațional până acum au adus împreună specialisti în digital analytics, data science, product management, conversion rate optimization, advertising și tech entrepreneur pentru a-i ajuta să înteleagă mai bine potențialul datelor in creșterea unui business și pentru a invăța unii de la ceilalți.

Fiecare participant poate deveni speaker și poate propune un subiect de prezentare sau workshop, cadrul informal fiind unul dintre lucrurile care fac MeasureCamp productiv pentru cei care caută alternative la evenimentele cu prezentări one-way. 

“Motivele pentru care formatul acesta este foarte apreciat sunt aplicabilitatea lucrurilor care se discută, atmosfera informală si intrunirea specialistilor din domenii domenii diferite, dar sinergetice. Un mediu propice invătarii si inovației. MeasureCamp adună persoane cu adevărat pasionate și care înțeleg că a lucra împreună cu alții la ideile lor, înseamnă să le dezvolți și pe ale tale”

– adaugă Magda Baciu.

Bilete de acces pentru MeasureCamp Bucharest

Distributia biletelor va fi realizată în 3 transe, în limita locurilor disponibile. Prima oportunitate pentru a obtine un bilet va fi pe data de 28 August, ora 11:00 pe eventbrite.com.

MeasureCamp Bucharest va avea loc într-o singură ediție anuală, începând cu 2 noiembrie 2019. 

Mai multe informații despre eveniment poți găsi și pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: MeasureCamp Bucharest.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.