Free cookie consent management tool by TermsFeed

MMD, partener licențiat pentru monitoarele Philips, anunță trei noi monitoare Philips Momentum: modelul de 55 inci, Philips Momentum 558M1RY (142 cm), cel de 31.5 inci Philips Momentum 328M1R (80 cm) și cel de 27 inci, Philips Momentum 278M1R (68.6 cm). Noile monitoare sunt dedicate jucătorilor de consolăși încă nu au fost lansate pe piață fiind doar prezentate în zona de business de la Gamescom.

Cele trei noi monitoare vor fi disponibile începând cu primul trimestru al 2020.

Vedeta trio-ului, Philips Momentum 558M1RY vine cu o rezoluție UltraClear 4K UHD (3840×2160-pixel) o rată de refresh de 120Hz și certificare VESA DisplayHDR 1000 pentru a le oferi gamerilor ocazia să se bucure cu adevărat de jocurile favorite.

Philips Momentum 558M1RY folosește un sistem audio de calitate Bowers & Wilkins

Datorită parteneriatului cu Bowers & Wilkins, acest model completează fiecare sesiune de gaming cu bas echilibrat și performanță audio imersivă. Trei moduri audio selectabile pentru jocuri permit utilizatorilor să regleze experiența după preferințe.

Monitorul de gaming optimizat pentru console Philips Momentum 55 inci
Monitorul de gaming optimizat pentru console Philips Momentum 55 inci

În fruntea inovației audio din ultimii 50 de ani, Bowers & Wilkins este recunoscut în întreaga lume pentru sistemele audio, căștile și soluțiile audio pentru autoturisme.

În ultimii doi ani, TP Vision, companie licențiată pentru televizoarele Philips, a încheiat un parteneriat cu Bowers & Wilkins pentru a co-crea produse excepționale care reunesc punctele forțe și expertiză fiecărei companii pentru a oferi cele mai bune performanțe audiovizuale, câștigând numeroase premii precum EISA Home Theater TV of the Year în ultimii doi ani.

Philips Momentum 328M1R are diagonala de 31,5 inci, este dotat cu HDR 600 și poate afișa o gamă largă de contraste la 120Hz și 4K pentru sesiuni de jocuri cu medii întunecate și pentru a micșora stresul asupra ochilor.

Modelul de 27 inci, Philips Momentum 278M1R are un refresh rate de 60Hz și o rezoluție 4K pentru a produce imagini clare și fără distorsiuni.

Toate cele trei monitoare dispun de tehnologia inovativă Ambiglow, ce proiectează lumina ambientală pe suprafețele aflate în spatele monitorului care face ca toate tipurile de divertisment să se extindă dincolo de marginile ecranului pentru experiențele cele mai imersive. În plus, monitoarele sunt echipate cu tehnologie Adaptive-Sync pentru imagini fluide. În interacțiune cu modul de joc SmartImage, monitoarele Philips oferă imagini care nu lasă nimic de dorit pentru posesorii de console pasionate.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.