Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă ești în căutarea unui telefon nou atunci ai ajuns pe pagina potrivită. În acest articol îți voi prezenta telefoanele Motorola Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus și Moto G7 Power, modele mid-range pe care le poți achiziționa cu un preț accesibil.

Motorola este una dintre cele mai vechi companii telecom din lume iar terminalele produse astăzi sunt pe placul multor utilizatori. Gama Moto G a fost lansată pe piață în 2013 și a redefinit segmentul mid-range oferind utilizatorilor telefoane premium la prețuri avantajoase.

Specificații tehnice

Toate cele 4 telefoane îți aduc specificații tehnice de nivel mediu, ecrane bune, o versiune Android actualizată și sisteme foto potrivite oricărui utilizator de smartphone.

Motorola Moto G7
Motorola Moto G7

Moto G7 Plus este cel mai performant dintre cele de mai sus, acesta folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 636, are 4GB memorie RAM, 64GB spațiu intern de stocare, un sistem foto principal dual cu un senzor de 16MP și unul de 5MP, o cameră foto secundară de 12MP și o baterie de 3000mAh.

Telefoanele Motorola Moto G7, G7 Play și G7 Power folosesc procesorul Qualcomm Snapdragon 632, au o baterie cu capacitatea de 3000mAh, mai puțin G7 Power care are un acumulator de 5000mAh. Moto G7 și G7 Power au 4GB memorie RAM iar G7 Play are doar 2GB capacitate a memoriei RAM. Ecranele telefoanelor au diagonala de 6,2 inci, mai puțin Moto G7 Play care folosește un ecran cu diagonala de 5,7 inci.

Telefoanele au mufă audio de 3,5mm, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, mai puțin G7 Plus care dispune de Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac și Bluetooth 5.0, port USB reversibil de tip C, senzor de amprentă dar și suport pentru încărcarea rapidă a bateriei.

În tabelul de mai jos sunt prezentate specificațiile tehnice pentru cele patru telefoane Motorola.
Tabel specificații Motorola Moto G7, Moto G7 Plus, Moot G7 Power, Moto G7 Play
Tabel cu specificații Motorola Moto G7, Moto G7 Plus, Moot G7 Power, Moto G7 Play

Oferte de preț pentru Motorola Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus și Moto G7 Power

Vezi găsi telefoanele Motorola Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus și Moto G7 Power în oferta majoritatea magazinelor online din România așa că ai de unde alege prețul potrivit pentru tine.

Prețurile variază între 650 lei pentru Moto G7 Play și pot ajunge la 1.500 lei pentru Motorola Moto G7 Plus. Alege de mai jos modelul dorit și vizitează magazinele online listate pentru ofertele curente de preț.

  • Motorola Moto G7 – cumpără de la eMag sau evoMAG
  • Motorola Moto G7 Plus – cumpără de la eMag sau evoMag
  • Motorola Moto G7 Power – cumpără de la Orange, eMag, evoMAG sau PC Garage
  • Motorola Moto G7 Play – cumpără de la evoMAG, PC Garage sau eMag
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.