Free cookie consent management tool by TermsFeed

HMD Global, compania care deține licența de comercializare a telefoanelor Nokia, a anunțat planul de roll out la Android 10. Mai mult de 17 modele de telefoane Nokia vor primi noul sistem de operare Android 10 spre finalul acestui an sau în 2020.

17 telefoane Nokia vor primi Android 10

Conform informațiilor oferite de HMD Global, 17 modele de telefoane Nokia vor fi actualizate la sistemul de operare Android 10, fie la finalul acestui an, fie pe parcursul anului viitor.

În ultimul trimestru al acestui an, telefoanele Nokia 7.1, Nokia 8.1 și Nokia 9 PureView se vor bucura de noua versiune a sistemului de operare Android 10. Telefoanele sunt printre cele mai proaspăt lansate pe piață așa că este logic ca acestea fă fie primele care vor fi actualizate.

Undeva între ultimul trimestru al anului 2019 și primul din 2020, telefoanele Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus și Nokia 7 plus urmează să fie actualizate. După acestea, în primul trimestru din 2020, telefoanele Nokia 2.2, Nokia 3.1 Plus, Nokia 3.2 și Nokia 4.2 vor primi noul Android 10.

Tot în prima parte a anului viitor, următoarele modele de telefoane care vor fi actualizate sunt: Nokia 1 Plus, Nokia 5.1 Plus și Nokia 8 Sirocco.

Al 2-lea trimestru din 2020 vine cu un update la Android 10 pe telefoanele Nokia 2.1, Nokia 3.1, Nokia 5.1 și modelul Nokia 1.

„Cu un palmares de actualizări rapide ale sistemului de operare, portofoliul de smartphone-uri Nokia a fost primul care a beneficiat de două actualizări majore de software, de la Android Nougat la Android Oreo și apoi Android Pie.

HMD Global a fost producătorul care a oferit actualizarea Android Pie pentru întreg portofoliul de smartphone cel mai rapid. Prin planul comunicat astăzi, ne propunem să acționăm și mai repede în cazul actualizării la Android 10. HMD Global este singurul producător dedicat 100% să ofere cel mai recent Android pentru întreg portofoliul.

Mulțumim tuturor utilizatorilor din programele Beta, care ne ajută să păstrăm promisiunea unică Android și să ne asigurăm că experiențele cu smartphone-urile Nokia se îmbunătățesc constant.”

– a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

HMD Global oferă utilizatorilor telefoanelor Nokia, 2 ani de actualizari ale sistemului de operare si actualizari de securitate timp de 3 ani.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.