Free cookie consent management tool by TermsFeed

Microsoft aduce suportul touch în locuri unde nu a fost până acum – cel puțin în lumea eterprise. Compania din Redmond a anunțat două versiuni ale dispozitivului de colaborare cu ecran imens – Surface Hub destinat pieței de business.

Surface Hub ce are un ecran cu diagonala de 84 de inci are un preț de aproximativ 20.000$ iar versiunea mai mică cu un ecran cu diagonala de 55 de inci are un preț de aproximativ 7.000$. Cele două dispozitive se vor lansa în 24 de piețe începând cu data de 1 Iulie. Microsoft s-a axat pe ecranele tactile și tehnologia ink pentru a oferi Windows 10, Skype pentru Business, Office si aplicațiile Universal Windows pe imensul ecran al Surface Hub oferind ceea ce denumeste ca fiind un nou mod de productivitate oferit grupurilor.

În timp ce sunt disponibile mai multe dispozitive destinate îmbunătățirii productivității pentru o singură persoană, nu a fost lansat și un dispozitiv optimizat cu adevărat pentru un grup de persoane […] Până acum. – a spus Mike Angiulor, vice președinte al Microsoft Devices.

Un Hub revoluționar

Microsoft susține că Surface Hub va fi un produs revoluționar. În esență, acesta, este un dispozitiv mărit ce rulează Windows 10, este conectat în cloud și are o interfață creată pentru munca în echipă. Orice membru al echipei poate merge la Hub unde își poate împărtăși ideile.

Cum lucrează: Un ecran de start te invită să folosești o funcție, de exemplu – o tablă albă. Se poate iniția o conferință video sau se poate distribui conținut. Se pot accesa aplicațiile Windows pentru a afișa date business în timp real.

Centrul experienței, desigur, este ecranul tactil. Surface Hub poate detecta până la 100 de atingeri simultane și pot fi folosite până la 3 stilouri dedicate în același timp. Dispozitivul este echipat cu camere foto duale capabile să facă înregistrări video FullHD si include un microfon cu patru elemente ce detectează și urmărește vocea prin sunetul din fundal în timpul sesiunilor de videoconferință. În final, este disponibilă o conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0 NFC și o mare varietate de porturi permițând dispozitivelor să distribuie conținut pe ecran.

O idee ce ar trebui să rezoneze

Este un dispozitiv avansat pentru colaborarea echipelor la distanță. Are combinația perfectă între sunet, video și tehnologia tactilă. Utilizatorii ce au testat produsul au fost uimiți de cât de bun este. – a spus Rob Enderle, analist de la Enderle Group.

Microsoft se asigură ca Surface Hub să fie un dispozitiv cu mai mult succes față de tableta Surface Pro. Compania lucrează cu mai multe companii pentru a oferi cele mai bune vânzări dar și pentru a integra cea mai bună experiență.

Atât Surface Hub cât și accesoriile relaționate vor fi, inițial, disponibile în mai multe țări printre care se numără SUA, Canada, Australia, Belgia, Franța, Qatar, Singapore, Emiratele Arabe și Anglia.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.