Microsoft vrea ca dispozitivele HTC sa ruleze si Windows Phone pe langa Android

Nokia detine monopolul cand vine vorba de dispozitive cu Windows Phone si multi ar putea spune ca nu este prea sanatos pentru o platforma. Microsoft detine si el de acum 90%. Microsoft sustine ca se dedica si altor producatori.

Bloomberg scrie ca Microsoft si HTC discuta licentierea unor dispozitive cu Windows Phone. Producatorii normali platesc o taxa pentru a folosi Windows Phone pe dispozitivele lor, la fel cum fac si utilizatorii de PC-uri cu sistemul de operare Windows. Google ofera Android gratuit si astfel devine greu sa convingi o companie sa plateasca pentru un sistem de operare.

Surse sustin ca Terry Myserson, seful diviziei de sisteme de operare, vrea ca HTC sa puna Windows Phone pe dispozitivele Android, dispozitivele sa ruleze simultan atat Android cat si Windows Phone. Nu pare o idee prea buna.

Sunt multi utilizatori care iubesc Windows Phone pentru cateva optiuni al esale dar platforma de la microsoft inca este in dezvoltare. Lipsa unor aplicatii de renume si suportul de la Google reprezinta doua minusuri majore. Android are milioane de aplicatii si o integrare Google extraordinara. Dispozitivele ce pot incarca in mod dual atat Android cat si Windows Phone ar putea obtine faptul ca utilizatorii ar dori sa incerce Windows Phone.

            

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus