Saptamana trecuta si-au facut prezenta in presa mai multe informatii despre viitorul smartphone HTC One 2. Acest model, top dispozitivelor produse de companie, poate fi dezvaluit la evenimentul Mobile World Congress din Februarie anul viitor din Barcelona. Un analist al pietei, Wilson Miao alaturi de compania de marketing din Taipei TrendForce, ne spune ca One 2 (sau One Two) va face parte dintr-o serie de dispozitive ce au rolul de a castiga piata telefoanelor mobile. Momentan, HTC detine 3-4% din piata globala a telefoanelor.

Potrivit Miao, HTC One 2 va avea lentile separate in camera foto: pentru fotografii facute in mediu cu luminozitate scazuta si pentru fotografii facute in medii cu luminozitate ridicata. Aditional, un scanner de aprenta ar putea fi inclus.

Un purtator de cuvant al HTC a declarat ca este prea devreme sa discute despre dispozitivele ce le va lansa compania anul viitor. Potrivit Miao, primul telefon de serie va avea un display de 4.9 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon si va costa 600$.

In 2011, HTC a detinut 10.7% din piata globala a telefoanelor. In acest an HTC a pierdut 6.3% din pozitia sa mondiala. Cu siguranta anul viitor HTC va incerca sa isi mareasca prezenta pe piata internationala iar nopi vom sta cu ochii si urechile pe noutati.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.