Neo N003 – cel mai ieftin smartphone full HD

Primele zvonuri despre Neo N003 au aparut luna trecuta. Acum, o data cu lansarea, acesta a si castigat titlul de cel mai ieftin smartphone full HD. In vreme ce pretul este unul prietenos, specificatiile tehnice sunt mediocre, dar totusi depasesc cu mult asteptarile pentru un dispozitiv atat de ieftin. Din pacate, insa, se pare ca acest telefon inteligent este destinat pietei chineze doar, la un pret de aproximativ 145 $.

Neo N003 are un ecran de 5 inci si o rezolutie 1920  x 1080p full HD, aceasta fiind caracteristica cea mai atragatoare, fiind, de altfel, si surpriza producatorului, asta daca ne gandim ca ultimele zvonuri anuntau un ecran cu o rezolutie de 720. Imbunatatirea adusa display-ului a fost un rezultat al cerintelor viitorilor utilizatori care au fost chestionati in legatura cu caracteristica pe care o prefera cel mai mult.

Acest upgrade face smartphone-ul sa fie cel mai ieftin astfel de dispozitiv full HD de pe piata.

In plus, acest telefon are un procesor MediaTek MT6589 si o camera de 13 MP. Bateria are o capacitate de 3.000 mAh, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor fi nevoiti sa-l incarce de mai multe ori intr-o zi. Utilizatorii dispusi sa cheltuiasca ceva mai mult vor avea parte de caracteristici suplimentare.

Neo a anuntat lansarea unui model N003 mult imbunatatit, care va costa in jur de 240 $, dar in ce anume consta aceasta imbunatatire inca nu se stie. Nu a fost anuntata nici data la care acesta va fi lansat, singurul lucru pe care il stim in prezent este ca se va gasi “curand” pe rafturi.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus