Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noua serie iPhone 15 urmează să fie lansată în luna septembrie a acestui an. Apple nu a anunțat oficial când va avea loc evenimentul, însă sursele zvonesc că marea dezvăluire este programată pe data de 12 septembrie.

Modelele care urmează să apară în această toamnă sunt iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max, despre care se spune că va fi redenumit Ultra. Știm deja că există diferențe destul de mari între modelele accesibile și cele mai puțin accesibile din seria iPhone 15, iar în acest caz nu ne referim doar la preț.

Care este noua culoare disponibilă pentru iPhone 15 și iPhone 15 Plus?

Dacă vorbim despre varietatea de culori în care noul iPhone 15 va fi disponibil, surse ca MajinBuOfficial și URedditor au confirmat faptul că modelele iPhone 15 și iPhone 15 Plus vor fi disponibile într-o nouă nuanță de verde deschis (Light Green).

Noua nuanță este asemănătoare cu cea care a fost utilizată pentru modelele anterioare, iPhone 12 și iPhone 12 Mini. Cu toate acestea, nu se știe dacă modelele în această nouă culoare vor putea fi achiziționate odată cu lansarea oficială a noii serii sau dacă va fi introdusă ulterior.

Celelalte variante de culoare pentru modelele accesibile (iPhone 15 și iPhone 15 Plus) pot include negru, albastru, galben, roz și roșu, culoarea pusă la dispoziție în mod obișnuit de Apple.

Ce îmbunătățiri aduce noua serie iPhone 15?

Noua serie iPhone 15 este pregătită să aducă foarte multe îmbunătățiri față de modelele anterioare, cum ar fi un cip A17 îmbunătățit, un port USB-C cu viteze mai rapide de transfer, o creștere a memoriei RAM, și foarte multe alte carcteristici menite să ducă experiența unui telefon mobil la un alt nivel. Design-ul, pe de altă parte, nu va avea parte de foarte multe schimbări, însă varietatea de culori în care modelele mai accesibile vor fi disponibile, surprinde prin inovație.

Sursa informațiilor: MacRumors

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.