O noua editie ITFest va avea loc in aceasta toamna in Bucuresti!

sisc itfest bucuresti 2014

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta inceperea celei de-a saptea editii a proiectului national ITFest, eveniment ce va avea loc in perioada 11-16 noiembrie 2014  in Bucuresti.  SiSC este prima organizatie studenteasca din ASE, fiind infiintata in 1996 si avand peste 150 de proiecte desfasurate cu succes pana in prezent. Misiunea organizatiei este de a reprezenta studentii Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, atat prin sustinerea intereselor si drepturilor in raport cu mediul academic, cat si prin crearea de oportunitati de dezvoltare profesionale.

Prin intermediul proiectului ITFest,  SiSC doreste sa puna in valoare abilitatile tinerilor talentati, fiind in acelasi timp o punte de legatura intre participanti si unele dintre cele mai renumite companii din domeniul IT. Principalul eveniment din cadrul proiectului il constituie Hackathonul de programare, ce se va desfasura pe parcursul a 12 ore. Participantii vor putea sa opteze pentru una din cele 3 categorii disponibile,  si anume: Desktop, Mobile, Web, temele fiind alese de partenerii principali:

  • Pharmec (desktop);
  • EveryMatrix (web);
  • IBM (mobile);

Celelalte evenimente din cadrul proiectului sunt:

  • LAN-Party, unde tinerii au ocazia sa se destinda prin intermediul jocurilor video, board-game-urilor sau sa discute liber despre lumea IT;
  • Workshop-uri tematice organizate de partenerii SiSC;
  • Festivitatea de premiere.

Programul festivalului:

Ziua I    (11 noiembrie)     –    Conferinta de deschidere si LAN- party;

Ziua II   (12 noiembrie)     –    Workshop- uri;

Ziua III  (13 noiembrie)     –    Workshop- uri;

Ziua IV  (14 noiembrie)     –    Workshop- uri;

Ziua V   (15noiembrie)      –    Hackathon;

Ziua VI  (16 noiembrie)     –    Festivitatea de premiere.

Inscrierile se fac pe site-ul itfest.sisc.ro pana la data de 2 noiembrie 2014. Pentru ca ne dorim ca singurele preocupari ale participantilor sa fie evenimentele ce definesc acest proiect, SiSC va asigura cazarea si masa pentru tinerii din afara Bucurestiului!

Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizatie, nu ezitati sa accesati site-ul sisc.ro sau sisc.ro. De asemenea, puteti urmari actualizarile zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: facebook.com/it.fest.sisc.ro

               

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus