Potrivit unei publicații din China, telefonul high-end OnePlus 2 se va lansa în luna Iulie a acestui an. Articolul susține că următorul model de top al companiei OnePlus va avea un preț accesibil oferind specificații high-end.

Posibilele specificații ale OnePlus 2 inluc un procesor cu opt nuclee Snapdragon 810, 3GB capacitate a memoriei RAM, ecran FullHD cu diagonala de 5,5 inci și o cameră foto principală cu un senzor optic de 13MP.

Este de notat faptul că, chiar dacă OnePlus 2 se va lansa luna următoare, vor mai fi necesare alte câteva luni până când acesta poate fi achiziționat. Cu siguranță va fi implementat un nou sistem pe bază de invitație pentru a achiziționa noul smartphone de top.

Imaginea prezentată în acest articol este una reală a unui prototip oferit unui inginer ce face parte din echipa de producție așa că aceasta poate fi reprezentativă iar produsul final poate suferi modificări.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.