Free cookie consent management tool by TermsFeed

La doar câteva ore după de CEO-ul Dick Costolo a anuntat că părăsește compania, echipa de dezvoltare a Twitter a anunțat că va înlătura limita de 140 de caractere din mesajele directe. Schimbarea vine la puțin timp după utilizatorilor li s-a permis să trimită mesaje directe oricui, chiar și celor neconectați. Twitter speră să redefinească utilizarea mesajelor directe pe platformă, probabil inspirați de servicii ca WhatsApp și Snapchat.

Am făcut multe să îmbunătățim Mesajele Directe în ultimul an și mai avem multe de făcut. O schimbare ce va ajunge în luna Iulie este aceea de a elimina limita de 140 de caractere. – Twitter

Această schimbare este binevenita utilizatorilor Twitter și va oferi posibilitatea de a extinde conversațiile mai mult decât într-un tweet într-un nou mod. Chiar dacă nu va revoluționa experiența Twitter, abilitatea de a posta mai mult text – chiar și în mica fereastră a Mesajelor Directe – s-ar putea dovedi importantă deoarece va facilita conversațiile si contextul platformei.

Schimbarea își va face efectul în luna Iulie, cam în aceeași perioadă când Costolo părăsește echipa Twitter.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.