Un mod manual pentru camera foto a telefonului este o dorință a oricărui entuziast. Pe lângă faptul că reprezintă o dorință, poate fi și o funcție grozavă ce permite utilizatorului să ajusteze diferite setări pentru a obține un mod foto ce altfel nu poate fi obținut. OnePlus X este telefonul ca va include un mod manual pentru camera foto, mulțumită celei mai recente actualizări a sistemului de operare.

Actualizarea pusă la dispoziție de companie vine sub forma OxygenOS 2.2.0 iar pe lângă modul manual, aceasta mai aduce și opțiunea de a salva fotografiile pe cardul de memorie, au fost readuse setările SIM în meniul de setări al sistemului, actualizări pentru aplicația OTA, optimizări privind securitatea dar și alte optimizări sau rezolvări ale unor probleme cunoscute.

Actualizarea va ajunge ușor pe toate dispozitivele. Deținătorii unui terminal OnePlus X ar putea să aștepte până când aceasta va ajunge pe dispozitiv deoarece actualizarea este făcută gradual.

Dacă nu știți, OnePlus X este un smartphone 4G ieftin care are un procesor quad-core ce rulează la frecvența de 2,3GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare extensibil folosind un card microSD, cameră foto principală cu un senzor de 13MP și un ecran AMOLED fullHD cu diagonala de 5 inci.

Telefonul poate fi achiziționat și în România de la Quickmobile, Cel.ro sau eMag. Prețurile variază de la 1.400 de lei și pot ajunge la 1.600 de lei, în funcție de varianta aleasă sau în funcție de retailer.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.