Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vaio își face ușor loc înapoi pe piață după despărțirea de compania mamă Sony. Vaio a lansat astăzi trei noi modele de laptop-uri iar în acest articol o să discutăm despre modelul high-end Vaio Z Flip cu un ecran touchscreen cu diagonala de 13 inci ce poate afișa o rezoluție optimă de 2560×1440 pixeli.

Vaio Z Flip este un laptop high-end destul de scump dar compania spune că prețul acestuia este justificat de calitatea produsului. Carcasa eeste construită din aluminium iar, fără nu știm ce motiv, sub trackpad putem găsi o bucată de piatră, la propriu. Acesta mai include un procesor Intel Core i5 sau Core i7 din familia Skylake, 8/16GB capacitate a memoriei RAM sau o baterie destul de mare ce oferă o autonomie de până la 12 ore de utilizare.

Acest produs mai folosește un procesor grafic Intel Iris 550 iar la nivel de stocare sunt disponibile opțiunile de 256GB sau 512GB. Fiecare produs va ajunge la utilizatori cu un stilus sensibil la presiune dar și o cameră web de 8MP iar încărcătorul poate fi folosit la încărcarea unei tablete sau smartphone.

Compania a dezvoltat noul produs pentru a concura cu produse ca MacBook Pro de la Apple oferind utilizatorilor opțiunea de a cumpăra un produs premium ce rulează Windows 10. Nu știm exact când acest laptop va fi disponibil în magazinele de retail din Europa dar se pare că va ajunge în SUA începând cu luna viitoare.

Prețul noului laptop Vaio Z Flip este de aproximativ 1.800$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.