O pereche de mesaje de pe Twitter din Rusia includ primele imagini cu viitorul smartphone pentru „selfie” HTC Desire Eye. HTC planuieste sa includa in acest nou telefon o camera foto frontala cu un senzor de 13MP. Conform imaginilor publicat, langa camera frontala apare mesajul „13MP Wide Angle„. Acest smartphone nu este primul cu o camera foto frontala asa mare – mai avem Oppo N1.

HTC va gazdui evenimentul media „Double Exposure” Miercuri si ne asteptam ca HTC sa lanseze o camera foto/video de actiune alaturi de telefonul „selfie” mult zvonit. Zvonul initial indica faptul ca HTC One (M8) va avea o camera foto frontala de 13MP dar s-a dovedit ca zvonul este fals.

Telefonul HTC Desire Eye va fi disponibil in culorile rosu si blue. Exista si speculatia care spune ca telefonul va avea certificare IPX7 oferind o rezistenta la apa pana la adancimea de aproximativ 1M pentru 30 de minute.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.