Sunt destule aplicatii pentru camera in iTunes iar ProCamera 7 isi merita locul in magazinul de aplicatii.

Aplicatia ProCamera 7 costa 0.99$ si a fost actualizata pentru a fi mai prietenoasa cu iOS 7 aducand mai multe optiuni noi. Aplicatia va poate purta de la a face fotografii si pana la editarea si distribuire pe retelele sociale. Multe aplicatii fac asta dar numarul de optiuni si executia rapida sunt cele ce fac din ProCamera 7 o aplicatie foarte buna.

Pentru fotografiere si inregistrare video sunt folosite mai multe calibratoare de stabilizare, moduri rapide de fotografiere ce permit fotografierea pana la 5 imagini pe secunda pe un iPhone 5. Una dintre cele mai bune optiuni ale aplicatiei este Night Mode ce ofera un timp mai mare de expunere, de pana la 1 secunda, pentru a fotografia luminile orasului.

Procesarea si editarea vin cu optiuni complete, ajustarea imaginilor si mai mult de 50 de filtre pentru a modifica fotografiile. Meniurile on-screen sunt foarte clare si adaptate pentru iOS 7. Fata de alte aplicatii, ProCamera 7 ofera un manual complet de utilizare in format PDF.

Singura facilitate lipsa este modul HDR, orice aplicatie de fotografiere ar trebui sa detina cel putin optiunile oferite de aplicatia implicita a dispozitivului oferita de producator. Unele aplicatii ca Pro HDR au capabilitati excelente HDR si vin cu mai multe filtre, decupare si ajustare a imaginilor dar, pe de alta parte, Pro HDR nu face inregistrari video.

Aplicatia ProCamera 7 poate fi descarcata din magazinul iTunes, pretul aplicatiei este de 0.99$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.