De la lansarea HTC One nu am auzit foarte multe de la HTC in afara de situatia financiara dezamagitoare si pierderea unor oameni buni din conducerea companiei. HTC a lansat in urma cu cateva luni un proiect denumit „Here’s To Change” dar este multa liniste in aceea campanie dar acum compania lanseaza un nou proiect complet diferit denumit „Here’s to Creativity„.

Telul proiectului „Here’s to Creativity” este acela de a colabora cu ceea ce HTC spune ca sunt cele mai bune schimbari in design, arta si tehnologie. Primul produs din lumina reflectoarelor venit din acest proiect este Gramohorn II, designul sau a fost creat de Justin Wolter, un student de la colegiul de arta si design din Chelsea. Gramohorn II este destinat in a fi folosit alaturi de HTC One si foloseste „amplificarea pasiva” pentru marirea volumului venit de la un dispozitiv cu pana la 50%.

Nu stie nimeni ce vom mai vedea lansat in cadrul proiectului „Here’s to” dar cu siguranta va fi interesant.

Sursa: HTC Blog

Share.
Avatar of Mihaela Savu

Pasionata de lumea virtuala, am decis sa ma alatur acestui proiect indraznet, care sper ca va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.