Calendaristic, a început primăvara iar zilele de 1 și 8 Martie reprezintă ocazii foarte bune pentru promovarea campaniilor de reduceri ale magazinelor online din România.

Chiar dacă zilele vestitoare ale începutului de primăvară ar trebui să se reducă la produse cadou pentru persoanele de sex feminin, marii retaileri profită de acestea pentru a satisface pofta oricui pentru oferte bune așa că vin cu reduceri interesante la produsele electronice, parfumuri, ceasuri sau electrocasnice.

eMag organizează Primăvara Femeilor unde oferă clienților o gamă variată de produse la prețuri atractive. Oferta include reduceri la parfumuri și ceasuri ce pot fi oferite ca și cadou femeilor din viața noastră iar noi, bărbații, ne putem delecta cu reducerile la perifericele pentru laptop sau pc sau chiar și la telefoane sau alte produse electrocasnice.

Parfumurile, coșurile cadou, florile sau seturile de machiaj sunt oferite la reduceri ce fac cu ochiul oricărui vizitator al magazinului online iar ceasurile vă vor face să adăugați în coșul de cumpărături un produs pentru a-l oferi persoanei iubite.

Dacă sunteți în căutarea unui telefon nou atunci acum este ocazia să îl achiziționați. Oferta eMag include produse de la Apple sau Samsung cu reduceri ce încep de la cel puțin 100 de Lei iar unele dintre acestea vă pot aduce și câte un cadou din partea magazinului.

Un terminal Apple iPhone 6S cu 16GB spațiu de stocare poate fi achiziționat la un preț redus cu 180 de Lei iar dacă îndrăgiți mai mult un smartphone cu Android puteți beneficia de prețul modelului Galaxy S6 de la Samsung ce este mai mic cu 600 de Lei față de cel obișnuit.

Oferta este variată iar reducerile sunt bune așa că dacă sunteți în căutarea unui cadou sau înnoirea unui gadge mai vechi acum este ocazia să profitați de ofertele curente ale eMag. Vizitați pagina campaniei Primăvara Femeilor de la eMag.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.