Free cookie consent management tool by TermsFeed

Marketingul prin email se numără printre cele mai populare metode de promovare ale marilor brand-uri iar echipa din spatele Retargeting.biz încearcă o abordare originală ce promite clienților trecerea de la conversie la vânzare.

Ce putem sa spunem? Ne place originalitatea! Cel mai mult conteaza prin ce te faci diferit fata de ceilalti, iar acesta este AS-ul nostru din maneca pe care mizam de fiecare data.” aceastea fiind doar câteva cuvinte ale echipei din spatele acestui proiect.

Ritualul de dimineață este diferit pentru fiecare dintre noi dar acesta nu este neapărat un lucru rău deoarece a fi diferit față de alții este un lucru bun. Orice dimineața începe cu o cafea bună savurată în tihnă dar și de verificarea inbox-ului pentru a verifica mesajele primite. Unele dintre acestea sunt ignorate complet și cu siguranță ajung în coșul de gunoi foarte rapid deoarece nu reprezintă un interes așa mare pentru noi.

Cam acesta este marketing-ul prin email: trimiterea unei serii de mesaje în scop comercial de către o companie. Este o metodă de promovare puternică pentru că nu trece întreaga zi fără să citiți și cel puțin unul din mesajele trimise de anumite companii refertoare la subiectele ce vă interesează.

Marketing-ul prin email creează o strânsă legătură între potențialii sau actualii clienți, o legătură ce va aduce companiei vânzările dorite. Costurile sunt mici iar capacitatea de a ajunge la clienți este mare așa că o astfel de metodă de promovare ar trebui încercată de orice companie ce caută atingerea unei conversii.

Echipa de la Retargeting.biz a lucrat cu clienți ca Fashion Up, Floria, Arsis, F64, Glittio, Zorile dar și mulți alții. Domeniile sunt variate iar totul devine mult mai palpitant atunci când vrei ca totul să fie nou.

Relațiile strânse dintre un brand și clienți duc la o armonie dorită de toate companiile de marketing. Unicitatea și regularitatea mesajelor cresc notorietatea brand-ului și atrag noi clienți.

Rezultatele bune se pot regăsi la Retargeting.biz doar dacă alegeți drumul către originalitatea în comunicare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.