Gearbest, un retailer destul de cunoscut din China, organizează în această perioadă o campanie de reduceri la telefoanele produse de Ulefone. Putem alege din trei dispozitive oferite la prețuri de care vă puteți bucura.

Primul smartphone este Ulefone Paris ce poate fi achiziționat la un preț de retail de 130$ lângă vcare veți primi o barcasă de protecție și o protecție de sticlă pentru ecran. Telefonul dispune de un procesor octa-core pe 64 de biți, are un ecran cu diagonala de 5 inci protejat de Gorilla Glass 3, cameră foto principală cu un senzor de 13MP și secundară cu un senzor de 5MP, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare alături de conectivitate 4G LTE la rețea și Android 5.1 Lollipop.

Următorul dispozitiv este Ulefone Be Touch 3 ce poate fi achiziționat la un preț de 150$. Printre specificațiile sale putem aminti de integrarea unui senzor cititor de amprentă, ercan FullHD cu diagonala de 5,5 inci protejat de Gorilla Glass 3, procesor octa-core pe 64 de biți, 3GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare, cameră foto principală cu un senzor de 13MP ce integrează senzorul foto Sony IMX 214.

Ultimul telefon oferit la un preț promoțional este Ulefone Be Pro 2 ce poate fi achiziționat la un preț de doar 120$. Specificațiile sale includ un ecran IPS HD cu diagonala de 5,5 inci, procesor quad-core pe 64 de biți, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare, baterie cu capacitatea de 2.600mAh și o cameră foto ce poate face înregistrări video fullHD. Telefonul dispune de o conexiune 4G LTE la rețea și rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop alături de interfața proprie u Launcher.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina ofertei Ulefone de la Gearbest.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.