După ce am fost martorii mai multor zvonuri în ultima perioadă, telefoanele Samsung Galaxy J5 și Galaxy J7 au fost anunțate oficial în China. Samsung speră să vândă dispozitivele utilizatorilor mai tineri.

Specificații tehnice

Principalul aspect al telefoanelor proaspăt lansate este acela ca nu sunt primele ce au bliț LED frontal. Se vorbeste că acestea sunt dedicate amatorilor de selfie-uri, ambele au camere foto frontale cu senzor de 5MP si unghiuri mari de captură a imaginii. Specificațiile comune includ 1,5GB capacitate a memoriei RAM alături de suport pentru un card microSD, cameră foto principală cu un senzor de 13MP și capabilități dual SIM și LTE.

Galaxy J5 folosește un procesor cu patru nuclee Snapdragon 410 ce rulează la frecvența de 1,2GHz, ecran HD cu diagonala de 5 inci alături de o baterie cu capacitatea de 2600mAh. Galaxy J7 este puțin mai puternic datorită procesorului cu opt nuclee Snapdragon 615 și oferă un ecran HD cu diagonala de 5,5 inci alături de o baterie cu capacitatea de 3000mAh.

Preț și disponibilitate

Telefoanele Samsung Galaxy J5 și Galaxy J7 rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și vor fi disponibile în trei opțiuni de culoare (alb, auriu și negru) și vor fi disponibile pe piața locală din China începând cu această săptămână. Nu există informații despre disponibilitatea dispozitivelor pe alte piețe.

Ca și preț, Galaxy J5 se va vinde cu aproximativ 220$ iar J7 cu 290$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.