Samsung ar putea renunta la Qualcomm pentru Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 cu procesor Exynos

Se pare ca Samsung doreste sa achizitioneze BlackBerrydar se pare ca BlackBerry a respins acest zvon prin intermediul unui comunicat de presa amuzant dar totusi o mica usa ramae deschisa – iar acum, compania Sud coreeana este, din nou, in atentia noastra iar de aceasta data este vorba despre viitorul smartphone de top Galaxy S6.

Samsung ar putea renunta la Qualcomm pentru Galaxy S din acest an – varful de gama cu numarul sase al companiei – potrivit mai multor informatii recente. Potrivit zvonurilor din industrie, Samsung poate echipa telefonul Galaxy S6 cu cipul propriu Exynos renuntand la Snapdragon 810 datorita unor probleme cu supraincalzirea. Aceleasi informatii sustin ca este posibil ca Samsung sa lanseze doua versiuni ale Galaxy S6: o versiune ce foloseste procesarea oferita de Qualcomm Snapdragon 810 si unul ce foloseste Exynos.

Zvonurile se pot adeveri, potrivit informatiilor din presa. Initial, 80-90% din telefoanele Galaxy S6 ar putea folosi propriul cip Exynos iar restul de pana la 20% ar putea folosi solutiile oferite de Qualcomm pana cand se vor rezolva problemele legate de supraincalzirea procesorului. Procentele se pot schimba intre timp.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus