Samsung Galaxy A9 se lansează pe 1 Decembrie

Samsung

Samsung Galaxy A9 a fost un dispozitiv popular în ultima perioadă apărând în numeroase articole din presă. Astăzi, Samsung a publicat, din greșeală, data de lansare a telefonului pe site-ul web propriu din Iran. Samsung Galaxy A9 se va lansa pe 1 Decembrie, potrivit mai multor informații.

Specificațiile dispozitivului includ un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5,5 inci și o rezoluție de 1920×1080 pixeli, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 620 ce rulează la frecvența de 1,4GHz, 3GB capacitate a memoriei RAM alături de o cameră foto principală cu un senzor de 16MP și una secundară cu un senzor de 5MP. Acesta va avea 32GB spațiu intern de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD cu încă 128GB.

Galaxy A9 va rula sistemul de operare Android 5.1.1 și ar trebui să primească actualizarea la Android 6.0 destul de curând. Alte specificații ale acestuia includ conectivitatea WiFi, GPS, NFC sau Bluetooth 4.0. Opțiunile de culoare vor varia de la negru, auriu și alb iar designul său metalic indică faptul că nu include o baterie detașabilă.

Mai multe detalii vom afla în curând, nu mai este mult până pe 1 Decembrie.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus