HTC a fost primul producator de smartphone-uri ce a lucrat cu Google si se vede experienta sa. In ultimii trei ani, compania a avut o crestere fiind un nume important pe piata telefoanelor inteligente acaparand aproximativ 10% din piata. HTC Inspire 4G este primul telefon 4G disponibil la AT&T si poate fi cel mai bun smartphone disponibil la operatorul mobil din SUA.

Primul lucru observat la Inspire 4G este marimea ecranului, 4.3 inch la o rezolutie 480x800px, acesta este destul de adaptiv si functioneaza foarte bine expus la lumina.

Inspire 4G ruleaza Android 2.2 (Froyo), are un procesor de 1GHz Qualcomm Snapdragon MSM8255 si o memorie RAM de 768MB, spatiul intern de stocare este de 4GB si vine cu un card microSD de 8GB, materia are capacitatea de 1230mAh.

Desi ruleaza Android 2.2, multumita HTC Sense nici nu se observa. Fiecare producator de telefoane Android isi imbunatatesc dispozitivele adaugand functii si aspecte suplimentare, fonturi sau iconuri.

HTC Inspire 4G are o camera solida de 8MP iar compania a adaugat multe noi functii si efecte ce pot fi aplicate fotografiilor. Poate face captura video HD 720p.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.